Η ανυπολόγιστη αξία της προσωπικής επαφήςΚοινοποιούμε για ενημέρωσή σας ανακοίνωση του Συλλόγου μας ΕΝ.Α.Σ. αναφορικά με το πρώτο μέρος των προγραμματισμένων περιοδειών του Προέδρου και μελών του Δ.Σ. στα καταστήματα της Περιφέρειας. Η ανακοίνωση ανάμεσα σε άλλα αναφέρει:

 
Για μια ακόμη φορά διαπιστώσαμε την ανυπολόγιστη αξία της προσωπικής, άμεσης επαφής των μελών του Δ.Σ. με τους συναδέλφους του Δικτύου. Και αναφερόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους στην Alpha Bank και όχι στα μέλη μας και μόνο.
 
Ο απλός συνάδελφος επιθυμεί την υπεύθυνη και σοβαρή ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που τον απασχολούν: εργασιακά, ασφαλιστικά, υπηρεσιακά. Με χαρά μας συζητήσαμε με όλους τους συναδέλφους και είδαμε ότι η φωνή μας ήταν ήδη γνωστή πανελλαδικά, το κύρος και η σοβαρότητα των απόψεων του Συλλόγου είχε βρει ανταπόκριση, η μαχητικότητα και η διεκδικητική στάση μας αναγνωρίζεται από όλους. Δεσμευόμαστε και πάλι, ότι υπηρετώντας τις ίδιες αρχές, τιμώντας την στήριξη των συναδέλφων θα εξακολουθήσουμε τον αγώνα για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων στην Alpha Bank.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση στον σύνδεσμο: goo.gl/acZYpZ


Δείτε επίσης: