Αθήνα, 4.3.2024

Συνάδελφοι

Ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (ΣΕΤΑΠ) και τον Σύλλογο Εργαζομένων Eurobank – Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΣΕΤΤ), στα πλαίσια ανάδειξης του πολιτισμού και της τέχνης συνεχίζει την διοργάνωση επισκέψεων για τα μέλη του σε μουσεία, γκαλερί, πινακοθήκες, κέντρα πολιτισμού και ατελιέ σημαντικών καλλιτεχνών, φέρνοντας πιο κοντά τα μέλη μας στο εικαστικό και πολιτιστικό έργο της χώρας μας.

Η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι για την:

  • ΑΘΗΝΑ

Στο «ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΞΙΝΟΥ - ΜΙΝΩΤΗ», (Μέγαρο Ευνάρδου, Αγίου Κωνσταντίνου 20, Στάση Μετρό Ομόνοια) το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00.

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, και την επέτειο των 50 χρόνων από τον θάνατο της Κατίνας Παξινού, θα ξεναγηθούμε από την μουσειολόγο Σοφία Πελοποννησίου, σε κειμήλια, έπιπλα, έργα τέχνης και προσωπικά αντικείμενα, προσπαθώντας να καταλάβουμε την τεράστια προσωπικότητά της ηθοποιού, στο ελληνικό θέατρο και όχι μόνον.

Να θυμίσουμε το Όσκαρ (β’ γυναικείου ρόλου) με το οποίο τιμήθηκε η Παξινού ερμηνεύοντας τον ρόλο της Πιλάρ στο «Για ποιόν χτυπά η καμπάνα» (1943, βασισμένο στο βιβλίο του Έρνεστ Χέμινγουέι), δίπλα στην Ίνγκριντ Μπέργκμαν και τον Γκάρι Κούπερ.

Η επίσκεψη προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα μέλη μας καθώς και στους συνοδούς και στα παιδιά τους.

Παρακαλούμε τα μέλη μας όπως δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 8.3.2024 και ώρα 12:00 στο e-mail του Συλλόγου (info@enas.net.gr), καθώς και των συνοδών και τέκνων τους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις δράσεις μας.

Επίσης όποιος συνάδελφος ή μέλος της οικογενείας του δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στη ζωγραφική, φωτογραφία, θέατρο, τραγούδι, χορό, συγγραφή ή οτιδήποτε άλλο και θέλει να μας παρουσιάσει τη δουλεία του, να στείλει υλικό στο zannakarm@yahoo.gr

Υπεύθυνη των καλλιτεχνικών δράσεων είναι η συνάδελφος Ζάννα Καρμανιόλα τηλ. επικοινωνίας 6945 769 941.

Ο Πρόεδρος

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΟΛΛΑΣ

Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Αίτηση εγγραφής μέλους
Ιστότοπος ΕΝ.Α.Σ.
Facebook Twitter Youtube
Διακοπή ενημέρωσης   |   Αλλαγή στοιχείων   |   προβολή μηνύματος
Ενωτικός Αγωνιστικός Σύλλογος Alpha-Εμπορικής
Ευπόλιδος 8 - Πλατεία Κοτζιά - Αθήνα
Τηλ.: 210-3240086, 3245679, 3240242, info@enas.net.gr