ΕΝ.Α.Σ.

Αθήνα, 24.11.2021

 

Ανακοίνωση Νο. 44

 

ΕΤΗΣΙΑ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Νοεμβρίου 2021 ΚΑΙ ΩΡΑ  12:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

H ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Συνάδελφοι,

Στην πρώτη μας  διαδικτυακή Συνέλευση καλούμε τα μέλη μας απ’ όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν μαζικά. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα και σε συναδέλφους από απομακρυσμένες περιοχές να συμμετέχουν ενεργά και να ψηφίσουν στις διαδικασίες του Συλλόγου μας.

 

Τα βήματα για τη συμμετοχή είναι απλά.

 

· Αρχικά θα πρέπει να ελέγξετε το προσωπικό σας e-mail (gmail, yahoo, hotmail και λοιπά), όχι της εργασίας και να αναζητήσετε την πρόσκληση συμμετοχής στην Συνέλευση.

· Επιλέξτε  ̎Θα συμμετέχω ̎ και στην οθόνη επιβεβαίωσης καταχωρήστε τον αριθμό μητρώου της Τράπεζας χωρίς το C.

·  Στη συνέχεια σε νεότερο e-mail που θα σας έρθει με θέμα το προσωπικό σας link εισόδου όπως εμφανίζεται παρακάτω:

  • Επιλέξτε το εικονίδιο  ̎Είσοδος ̎  κ θα μπείτε στην αρχική σελίδα της Συνέλευσης όπως εμφανίζεται παρακάτω. Στην ίδια οθόνη θα είναι διαθέσιμα: η ημερήσια διάταξη, οι Διοικητικοί Απολογισμοί και τα Οικονομικά Στοιχεία για την ενημέρωσή σας. 
  • Για παρακολούθηση της Γενικής Συνέλευσης πατάτε το εικονίδιο  ̎Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ̎ και θα εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα:

 

  • Στην οθόνη αυτή πέρα από την παρακολούθηση των εργασιών της Συνέλευσης δίνεται η δυνατότητα σε όσα μέλη μας θελήσουν να παρέμβουν προφορικά στέλνοντας μήνυμα στο e-mail  : syllogosenasgs@gmail.com
  • Όσοι συνάδελφοι στείλουν μήνυμα για προφορική παρέμβαση θα λάβουν απαντητικό e-mail  με τα στοιχεία του zoom και τις σχετικές οδηγίες.
  • Για τις ψηφοφορίες έγκρισης ή όχι του Διοικητικού Απολογισμού, του Οικονομικού Απολογισμού και του Προϋπολογισμού πρέπει να πατήσετε στο κουμπί   ̎Ψηφοφορίες ̎ το οποίο θα ενεργοποιηθεί με την έγκριση του Προεδρείου.

Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα ακόμα και κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, μπορείτε ν’ απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συλλόγου μας στο τηλέφωνο 210/3245739.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 12:30  
ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

 

Αίτηση εγγραφής μέλους
Ιστότοπος
Facebook Twitter Youtube
Αλλαγή συνδρομής    |    Αλλαγή προβολής
Ενωτικός Αγωνιστικός Σύλλογος Alpha-Εμπορικής
Ευπόλιδος 8 - Πλατεία Κοτζιά - Αθήνα
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.