ΕΝ.Α.Σ.

Αθήνα, 7.1.2022

 

Ανακοίνωση Νο.47

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια σχετικής πρόσφατης εγκυκλίου της Τράπεζας με θέμα την Ομαδική ασφαλιστική κάλυψη του προσωπικού και κατόπιν ερωτημάτων συναδέλφων, σας γνωρίζουμε ότι η ένταξη των συζύγων στο ομαδικό ασφαλιστηρίου της GENERALI γίνεται κατόπιν σχετικής αίτησής μας χωρίς προϋποθέσεις. Η σχετική προϋπόθεση αφορά μόνο τα ενήλικα τέκνα μέχρι 25 ετών (μη οικονομικά ανεξάρτητα).

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στις σχετικές ενέργειες άμεσα, ώστε τα προστατευόμενα μέλη που θα δηλώσουν να καλύπτονται, σύμφωνα με το Συμβόλαιο, από τον επόμενο μήνα.

Επιπλέον, με την έναρξη του νέου έτους, ξεκίνησε και η διαδικασία της αξιολόγησης με την αυτο-αξιολόγηση των συναδέλφων.

Με αυτήν την αφορμή, θα θέλαμε να καλέσουμε αρκετά στελέχη της Τράπεζας, να μην προσπαθούν να επιβάλλουν στα καταστήματα και στις διευθύνσεις την ποσοτικοποίηση των αποτελεσμάτων. Δεν μπορούν την παραίνεση - οδηγία της σχετικής εγκυκλίου να την επιβάλλουν ως υποχρεωτική. Πρέπει επιτέλους να ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις και τα σύνδρομα του παρελθόντος και να δείξουν εμπιστοσύνη στους συναδέλφους που εμπλέκονται στην αξιολόγηση. Όταν η όποια Διοίκηση παρεμβαίνει ουσιαστικά στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων με υποχρεωτικά ποσοστά, χάνεται το πνεύμα και η ουσία της αξιολόγησης. Σε διαφορετική περίπτωση θα επανέλθουμε ονομαστικά με τα στελέχη που είναι δέσμια της λογικής και πρακτικών του παρελθόντος.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

 

Αίτηση εγγραφής μέλους
Ιστότοπος
Facebook Twitter Youtube
Αλλαγή συνδρομής    |    Αλλαγή προβολής
Ενωτικός Αγωνιστικός Σύλλογος Alpha-Εμπορικής
Ευπόλιδος 8 - Πλατεία Κοτζιά - Αθήνα
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.