ΕΝ.Α.Σ.

Αθήνα, 18.2.2022

 

Ανακοίνωση Νο.49

Ουσιαστικές παροχές υγείας Πανελλαδικά

Συνάδελφοι,

Ο ΕΝ.Α.Σ. για μια ακόμα χρονιά στέκεται δίπλα στα μέλη του παρέχοντας ουσιαστικές παροχές υγείας Πανελλαδικά.

Συνεχίζει να εντάσσει ΔΩΡΕΑΝ με δική του δαπάνη όλα τα μέλη του, τα μέλη των οικογένειών τους, τους γονείς και τα πεθερικά τους σε πρόγραμμα πρωτοβάθμιας (εξωνοσοκομειακής) και δευτεροβάθμιας (νοσοκομειακής) περίθαλψης που είτε θα μειώσουν (ή θα μηδενίσουν) την συμμετοχή μας στα έξοδα νοσηλείας είτε θα υπάρξει έκπτωση για τους γονείς που καλύπτονται μόνο από τον ΕΟΠΥΥ.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει τα μέλη μας που δεν έχουν δηλώσει τα στοιχεία των οικογενειών τους (συζύγους, τέκνα, γονείς) να το πράξουν άμεσα καλώντας στο τηλέφωνο 210.2322.997.

Το πρόγραμμα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υποστηρίζεται από την New Health System (με συνεργασίες Πανελλαδικά με διαγνωστικά κέντρα, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων κλπ) και της δευτεροβάθμιας μέσω της εταιρείας Ygeia Family Care (με συνεργασία 72 ιδιωτικών νοσοκομείων και κλινικών Πανελλαδικά) και εξειδικευμένων στελεχών διαχείρισης νοσηλειών.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να καλούμε τα αντίστοιχα τηλεφωνικά κέντρα:

  • Αν θέλουμε εξωνοσοκομειακές παροχές (ιατρικές επισκέψεις, δωρεάν ετήσιο check up, οδοντιατρική περίθαλψη κλπ) καλούμε το 2.155.155.315 για ραντεβού.
  • Αν πρόκειται να νοσηλευθούμε καλούμε στο 210.2322.997 πριν την εισαγωγή στο νοσοκομείο
  • Αν στο πρόγραμμα θέλουμε να εντάξουμε συγγενικά μας πρόσωπα (εκτός των παραπάνω αναφερομένων) καλούμε στο 210.2322.997 δίνουμε τηλεφωνικά τα στοιχεία τους και καταθέτουμε το ποσό των 30€ στους λογαριασμούς του ΕΝ.Α.Σ. που θα σας δώσουν για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Συνάδελφοι,

Ο ΕΝ.Α.Σ. αξιοποιεί τις συνδρομές των μελών του με πραγματικά προνόμια, Πανελλαδικά, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας. Ακολουθεί περιγραφή των προγραμμάτων πρωτοβάθμιας περίθαλψης και η λίστα των συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων και κλινικών.

Πίνανας παροχών

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣ

 

Αίτηση εγγραφής μέλους
Ιστότοπος
Facebook Twitter Youtube
Αλλαγή συνδρομής    |    Αλλαγή προβολής
Ενωτικός Αγωνιστικός Σύλλογος Alpha-Εμπορικής
Ευπόλιδος 8 - Πλατεία Κοτζιά - Αθήνα
Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.